"Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." – Michael Jordan

"Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." – Michael Jordan

Stara narodna izreka kaže: “Niko od nas nije pametan toliko, koliko svi mi zajedno!”. Toga su svjesne i uspješne kompanije te se zato kontinuirano bave svojim timovima. Tim zajedničkim radom postiže rezultate čija kvaliteta nadrasta pojedinačna dostignuća članova. Tim potiče, koristi i razvija snage, vještine, znanja i iskustva svojih članova i nadoknađuje individualne slabosti, te značajno doprinosi efektivnosti rada. Timski način rada se u svijetu pokazao bržim, operativnijim, kreativnijim i ono što je izuzetno bitno - veoma uspješnim.

Naš primarni cilj je da EESTEC približimo novim generacijama, da kroz zabavan i efikasan način učinite nešto korisno za sebe i naše društvo, te da naravno širimo #EESTECSpirit. EESTEC nudi posebnu vrstu obrazovanja koju ne nudi tradicionalni način studiranja.

Zbog ogromnih prednosti timskog rada, naše Udruženje djeluje kroz različite timove i to:

HR tim - Ljudski resursi i logistik​a

HR tim zadužen je za realizaciju svih planova i ideja formiranih prije samog događaja. Brine se za najmanje sitnice i osigurava da događaj bude što kvalitetniji. Također, HR tim je zadužen za aktivnosti tokom samog događaja. 


PR tim - Odnosi sa javnošću

PR tim predstavlja LC i naše projekte vanjskom svijetu. Zaduženi su za upoznavanje ljudi sa našim radom na najbolji način. Jedno dobro gostovanje može da privuče nove kompanije za podršku našim projektima, nove partnere za događaje, nove članove, itd. 


FR tim - Prikupljanje sredstava i odnosi sa kompanijama

FR tim radi na skupljanju sredstava koja su potrebna da bi LC mogao organizovati sve naše projekte, održava dobre odnose sa kompanijama i osigurava da su sve obaveze prema njima ispunjene. 


Dizajn tim

Dizajn tim kreira izgled LC-a i naših projekata. Kvalitetan dizajn osigurava da se naš trud i entuzijazam predstavi na pravi način. Sa dobrim dizajnom je lakše privući medije, kompanije, ali i same participante.


IT tim - Informacione tehnologije

​IT tim kreira sve potrebne alate za pravilno funkcionisanje našeg LC-a. Također, brine se za to da se naš LC i projekti predstave na Internetu na najbolji mogući način. 


Grant tim​ je odgovoran za pisanje projekata i grant prijedloga na lokalnom i internacionalnom nivou koji bi mogli pružiti finansijsku ili materijalnu podršku za realizaciju naših projekata​. 

Ukoliko želite saznati još informacija o timovima posjetite sljedeći link, a ako se pitate kako postati član nekog od timova, dovoljno je popuniti formu koja se nalazi na narednom linku ili vrlo jednostavno javiti nam se putem profila na društvenim mrežama ili nekome iz Upravnog odbora Udruženja!