Going international - The IMW Kranjska Gora 2019

Going international - The IMW Kranjska Gora 2019

Nakon što smo se podsjetili kako je to bilo našim članovima na lokalnom motivacionom vikendu u planinskom domu Lisin kod Prače, došlo je vrijeme da saznamo utiske naših dviju članica sa internacionalnog motivacionog vikenda “The IMW Kranjska Gora 2019” održanog od 11. do 13. oktobra ove godine. Prva na redu je naša alumni članica - Lejla Džanko. Da je jedinstveni EESTEC spirit nedostajao Lejli pokazuje sama njena prijava i odlazak na IMW, koji je bio organizovan od strane LC Ljubljane. Dojmili su je mlada ekipa organizatora, prirodne ljepote u podnožju slovenskih Alpi, posjeta jezeru Jasna, a ponajviše odlični tulumi. 



Lejla poručuje sljedeće:

“EESTEC je savršena šansa da se putuje za manje para, upoznaju ljudi iz čitave Evrope, stvore predivna prijateljstva i uspomene i da se iskusi studentski život u svom izvornom obliku.”



Bivša predsjednica EESTEC-a LC Sarajevo, Emina Sikira, je također bila jedna od participanata IMW-a u Kranjskoj Gori u organizaciji LC Ljubljana, kojima se ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu i želimo još mnogo dobrih internacionalnih događaja. Za naše kolege iz Slovenije, Emina ima samo riječi hvale, a šta joj se to najviše dojmilo pročitajte u nastavku: 

“U sjećanju će mi najduže ostati posjeta jezeru Jasna i druženje tamo. 150 EESTECera u prirodi, samo po sebi zvuči fenomenalno. IMW na Kranjskoj Gori je poznat u EESTEC svijetu kao jedan od najboljih motivacionih vikenda. Organizatori se svaki put potrude oko svih detalja, kako bi svima bilo odlično.”



“EESTEC je fenomenalna priča i pruža nevjerovatno mnogo mogućnosti za razvoj vještina, ali i za umrežavanje sa kolegama širom Evrope. Na koncu, upoznat ćete mnoštvo novih ljudi, stvoriti prelijepa prijateljstva za cijeli život, možda čak i neke buduće radne kolege i uvijek ćete imati predivne uspomene koje možete prepričavati. “