Organizacioni odbor hackathon-a “Just Code It”

Organizacioni odbor hackathon-a “Just Code It”

Čast i zadovoljstvo nam je predstaviti Organizacioni odbor lokalnog hackathon-a Udruženja pod nazivom “Just Code It”. Motivisanu i ambicioznu ekipu čine:

- Seid Korać - glavni organizator

- Amina Fajić - koordinatorica tima za ljudske resurse i logistiku

- Muhamed Opačin - koordinator tima za odnose sa kompanijama

- Adna Alić - koordinatorica tima za odnose s javnošću

- Amer Hrnjić - koordinator tima za dizajn i publikacije.

Seid, potpredsjednik za informacione tehnologije našeg Udruženja, se prije ovoga već okušao u ulozi glavnog organizatora i to na lokalnoj IT radionici Code’s Landing. 

Amina je članica PR, HR i IT timova Udruženja, a ovaj put se odlučila za stepenicu više i postati koordinatorica HR tima projekta.

Muhamed je mladi član koji je svoju ambicioznost i motivisanost vrlo rano pokazao svima, te je spreman uhvatiti se u koštac sa izazovima koje donosi njegova pozicija FR TL-a.

Adna nam svaki put iznova dokaže da može još više i bolje. Ovo će joj biti treća odgovorna pozicija pored uloge potpredsjednice za odnose s javnošću Udruženja i glavne organizatorice predstojećeg JobFAIR-a ‘19.

Amer je mladi član koji je svoju ljubav i interesovanje prema dizajnu iskazao na pravi način postavši koordinator tima za dizajn i publikacije.

Želimo im puno sreće i uspjeha u organizaciji, kao i samoj implementaciji, još jednog u nizu kvalitetnih projekata Udruženja. Sigurni smo da će ova sjajna ekipa nastaviti nizati uspjehe našeg lokalnog komiteta.