RSG Radio & Antena Sarajevo & Radio MIX - Generalni radijski pokrovitelj Udruženja

RSG Radio & Antena Sarajevo & Radio MIX - Generalni radijski pokrovitelj Udruženja

RSG Grupacija, koju čine RSG Radio, Antena Sarajevo & Radio Mix, naš je Generalni radijski pokrovitelj za 2019/2020. godinu!



EESTEC LC Sarajevo, kao studentsko udruženje, naporno radi na stvaranju novih prilika i jedinstvenih iskustava koji će budućim inženjerima elektrotehnike uljepšati studentske dane, ali im i pomoći da usavrše vlastite vještine te budu konkurentniji na tržištu rada nakon završetka studija.

U našim nastojanjima veliku podršku dobijamo od medijskih kuća koje uspješno posluju u našoj zemlji, a posebna vrsta saradnje je i godišnje generalno pokroviteljstvo. Godišnji generalni pokrovitelj je medijska kuća koja je odlučila stati iza naših projekata i pružiti nam podršku i promociju na godišnjem nivou. 

Ponosni smo što možemo objaviti da je RSG Grupacija, u sastavu: RSG Radio, Antena Sarajevo i Radio Mix, ove godine naš Generalni radijski pokrovitelj Udruženja, ali i svih projekata koje ćemo realizovati!

Međusobna podrška, saradnja i promocija između EESTEC-a i ove medijske kuće traje već nekoliko godina i rezultirala je u velikom broju ostvarenih zajedničkih ciljeva. 

Veoma smo zahvalni i ponosni jer su prepoznali potencijal našeg Udruženja i nadamo se još boljoj saradnji u narednom periodu.

RSG Radio, Antena Sarajevo i Radio Mix možete slušati na frekvencijama 97.50 FM, 90.90 FM i 90.50 FM respektivno, kao i online putem web stranica /www.radio.rsg.ba, /www.radio.antena.ba/ i /www.radio.radiomix.ba/.