Kantić Touristik - Sponzor putovanja takmičara na EESTech Challenge 2019 finalnu rundu u Minhen

Kantić Touristik - Sponzor putovanja takmičara na EESTech Challenge 2019 finalnu rundu u Minhen

KANTIĆ TOURISTIK doo Tešanj bavi se prevozom putnika u međunarodnom saobraćaju više od 30 godina i jedna je od vodećih firmi u Bosni i Hercegovini za redovni međunarodni autobuski prevoz putnika za Njemačku, Švicarsku, Austriju Hrvatsku itd.

Organizuju turistička putovanja, ljetovanja, zimovanja, evropska putovanja, vikend putovanja, shopping ture i sportska putovanja širom Evrope.

Kompanija raspolaže svim potrebnim resursima za uspješno obavljanje prevoza, gdje je putnicima pružena mogućnost da u najnovijim modernim i konfornim autobusima putuju po čitavoj Evropi. Kompanija zapošljava oko 120 radnika, te posjeduje vozni park od 100 voznih jedinica. 

Misija je vršenje prevoza i pružanje visokokvalitetne, sigurne, pouzdane, ekonomski i ekološki prihvatljive usluge svojim putnicima, kako u međunarodnom prevozu tako i u unutrašnjem prevozu, te gradsko-prigradskom prevozu savremenim mobilnim kapacitetima.

Vizija kompanije je usmjerena na masovan, kvalitetan, siguran autobusni prevoz putnika, u skladu s tržišnim načelima, a na zadovoljstvo svih korisnika prevozne usluge i radnika.

Glavni cilj za tržišnu i finansijsku uspješnost prevoza je ta da upotrebom ljudskih potencijala i materijalnih resursa koje kompanija posjeduje ponude najkvalitetnije usluge.

Kompanija želi uspostaviti sistem obrazovanja i edukacije koji omogućava da svaki radnik društva bude upoznat s politikom kvalitete, da je razumije i prihvaća kao trajno načelo u vlastitom djelovanju, gdje jasno shvaća svoj zadatak i doprinos u tome procesu.

Odgovornim ispunjavanjem svojih obaveza prema poslu, trude se dodati vrijednost svom poslovanju, misiji i osigurati još čvršće temelje za budućnost mladih i društva.

Više informacija možete pronaći na web stranici kompanije.