11. rođendan EESTEC LC Sarajevo

11. rođendan EESTEC LC Sarajevo

                                 Prije jedanaest godina sve je bila samo vizija, a danas jedna velika porodica sa prelijepom pričom.



Na današnji dan, 2007. godine, Junior Local Committee Sarajevo je dobio zvanje Local Committee (u daljnjem tekstu JLC i LC respektivno).



Još kao JLC vidio se ogroman potencijal koji se krio iza ovog novonastalog komiteta u vidu nesebičnog truda i zalaganja koje su tadašnji članovi pružali. Značaj LC Sarajeva, za cijeli EESTEC International, se ogleda u mnogim organizovanim lokalnim i međunarodnim projektima.



Ove godine, proslavili smo 11. rođendan našeg Udruženja u klubu AG, gdje su nam se pridružile i kolege iz EESTEC LC Istočno Sarajevo. Osim tradicionalne i svečane proslave rođendana, kako bismo upotpunili cijeli događaj, organizovali smo i niz popratnih aktivnosti. U tu svrhu su organizovani EESTEC Info dani te i sam info sastanak svih članova Udruženja.





Tokom prvog info dana, naši volonteri su na zanimljiv i interaktivan način predstavljali naše Udruženje svojim kolegama. Drugi dan smo u holu glavne zgrade predstavili naše lokalne i međunarodne projekte. Kulminacija vrijednog i napornog rada naših članova uslijedila je na info sastanku svih članova gdje su članovi Upravnog odbora upoznali sve prisutne sa našim Udruženjem, planiranim radom, kao i prilikama koje se trenutno nude.





                        P O W E R  Y O U R  F U T U R E  !