Game of codes

Game of codes

Želiš praviti web aplikacije poput facebook-a? Ne želiš trošiti dane tražeći po netu dobar vodič za početnike jer su svi navodno odlični? Ako je tvoj odgovor na ova dva pitanja potvrdan onda želiš pročitati nastavak ..



Game of codes je dvodnevni trening koji za cilj ima okupiti početnike i entuzijaste za kreiranje web aplikacija od samog početka do finalnog proizvoda. Ako ne vjeruješ da se nešto funkcionalno i dobrog izgleda može napraviti za dva dana varaš se! Pridruži nam se 14. i 15. oktobra u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Sarajevu i #iskoristisvojušansu da naučiš osnove web programiranja.



Treninzi će trajati po 6 sati (biće pauze, ne brini se) i držat će ih iskusni softverski inžinjeri koji iza sebe imaju 4+ godina iskustva iz ove oblasti. Pored toga što ćeš napraviti predobru aplikaciju, stvorit ćeš i odlična poznanstva te osjetiti šta znači sudjelovati u nekoj od aktivnosti studentskog udruženja kao što je EESTEC.



Ali, da li se nešto tako dobro plaća? Ne, tvoje je samo da želiš napredovati.



Furaaaaaaaaaaaaš .. Ne furam :D Dođi i uvjeri se sam/a :)



Onda sigurno postoje neki kriteriji za prijavu? Da, ali ako još uvijek čitaš sigurno ih zadovoljavaš:




  • Motivaciono pismo

  • Naaaaaaaaaajosnovnije poznavanje programiranja (šta je varijabla, šta je funkcija ..)

  • Želja za napredovanjem

  • I opet motivacija :P



Prijave će biti otvorene uskoro, a kako bi bio/la siguran/na da istu ne propustiš, prati našu oficijelnu facebook stranicu. Osim prijava, u naredne dvije sedmice ćemo objaviti i predavače, a to svakako ne želiš da propustiš :)