ABH Internship: Inside Out

ABH Internship: Inside Out

Zanima te praksa u Atlantu i želiš čuti više?



Kompanija Atlantbh svake godine nudi program prakse za studente. Prakse se realizuju nekoliko puta godišnje gdje studenti samostalno rade na vlastitim projektima. Svaki praktikant ima podršku mentora, a može birati između više projekata iz različitih oblasti IT struke.

Ova ti je priča već poznata? Primjećuješ da su otvorene prijave a nisi siguran koji je projekat pravi izbor za tebe i šta sve trebaš znati da bi se prijavio? Pitaš se kako uskladiti praksu sa fakultetom? Imaš dosta pitanja, a nemaš prijatelja/poznanika koji je ranije završio praksu u Atlantu?

Srećom, Atlantbh je prepoznao sva tvoja pitanja te su odlučili da organizuju meetup “ABH Internship: inside out” posvećen samo praksama. Tokom meetup-a čut ćeš iskustva bivših praktikanata od kojih neki sada rade u Atlantu, upoznati se sa neobičnim slučajevima praktikanata kao što su ljudi bez IT background-a; oni koji su završili dvije prakse ili različite perspektive rada na projektu tokom prakse i nakon zaposlenja.

Meetup će se održati u prostorijama kompanije Atlantbh (Bosmal City Center) u srijedu, 12. jula sa početkom u 17:30h. Registracija je obavezna i to putem sljedećeg linka. Sve što je potrebno ponijeti jeste mnogo motivacije i još više pitanja.

Za sve dodatne informacije pratite Facebook event.