Organizacioni odbor za 2nd CRedit

Organizacioni odbor za 2nd CRedit

Nakon dugogodišnje tradicije organizovanja internacionalnih događaja, EESTEC LC Sarajevo će od 14. do 19. marta ove godine biti domaćin studentima elektrotehnike iz raznih dijelova Evrope na drugoj ediciji operacionog događaja pod nazivom CRedit

Na ovoj besplatnoj radionici učesnici će imati priliku raditi na svojim kvalifikacijama u oblasti korporativnih odnosa (CR - engl. corporate relations) i prikupljanja sredstava (FR - engl. fundraising), kao i na razvijanju svojih pregovaračkih sposobnosti i ostalih profesionalnih vještina. Radionice će držati facilitatori iz LC Sarajeva, LC Patrasa i LC Istanbula. Također, ovaj događaj može biti početni korak za priključivanje FR timu na lokalnom, te CR timu na internacionalnom nivou. 

Pored akademskog dijela, događaj će pratiti mnoštvo zabavnih sadržaja (druženja, zabava, internacionalne večeri) u glavnom gradu BiH. Nakon samog događaja uslijedit će i IMW (internacionalni motivacioni vikend), u periodu od 20. do 22. marta, a iza čitave organizacije ovog uzbudljivog i izazovnog događaja stoji fenomenalan tim ljudi - Organizacioni odbor za 2nd CRedit, koji sačinjavaju:

Adil Karadža, kao glavni organizator

Medina Hodžić, kao koordinatorica tima za ljudske resurse i logistiku

Meris Bećović, kao koordinator tima za odnose sa kompanijama

Nandin Whitefield, kao koordinator tima za dizajn i publikacije

Šejma Mlaćo, kao kontakt osoba

Uz pomoć EESTEC International Board-a i Corporate Relations tima, LC Sarajevo će zasigurno ostaviti sjajan dojam, a izabranom timu želimo mnogo sreće i uspjeha u organizaciji ovog operacionog događaja, te da zajedno sa svojim timovima pokažu ostalim komitetima kako LC Sarajevo radi izuzetan i kvalitetan posao!

Prijave za sve članove EESTEC-a širom Evrope su otvorene do 28. januara tekuće godine.

Više informacija na www.eestec.net.