JobFAIR '18 - Iskoristi svoju šansu

JobFAIR '18 - Iskoristi svoju šansu

Uspješno je završen jubilarni, deseti sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR ‘18 - Iskoristi svoju šansu! 

Tokom dva dana Sajma, studenti i diplomci imali su priliku ostvariti direktan kontakt sa predstavnicima kompanija, učestvovati u brojnim sadržajima koje su naši partneri pripremili na svojim štandovima te ostaviti svoj CV u našu CV bazu.

Osim toga, realizovan je veliki broj popratnih aktivnosti Sajma. Ovogodišnji JobFAIR ponudio je svojim posjetiocima prezentacije kompanija učesnica Sajma, aktivnosti interaktivnog karaktera, CV/LinkedIn radionicu, Open Space Technology radionicu, Career Speed Dating radionicu te predavanje članice upravnog odbora BH Futures Foundation, Vernise Rejhan na temu “Kako osigurati posao iz snova?”.

Na ceremoniji zatvaranja Sajma održano je izvlačenje dobitnika nagradnih igara. U saradnji sa CGP Design i Academy387 kurs Autocad osvojio je Enijad Arnaut. U saradnji sa ITAcademy kurs HTML/CSS osvojila je Lejla Lavić, dok je kurs Photoshop-a pripao Melisi Begić. U saradnji sa BusinessAcademy kurs za PR i poslovnu komunikaciju osvojila je Ajla Pozder, dok je kurs menadžmenta i poslovne organizacije pripao Dženiti Đulović. Čestitamo sretnim dobitnicima i nadamo se da će na najbolji način iskoristiti ovu šansu za dodatno usavršavanje.

CV baza ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija, a naši partneri imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite našu web stranicu i iskoristite svoju šansu!

Sajam je privukao pažnju velikog broja kompanija, studenata i medija te se ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i značaj projekta.

Vidimo se iduće godine!