Prijavi se na Soft Skills Academy Sarajevo!

Prijavi se na Soft Skills Academy Sarajevo!

Za EESTEC LC Sarajevo, mart je uvijek u znaku zanimljivih radionica i odličnog druženja velikog broja studenata, te će tako biti i ove godine. U periodu od 26. do 28. marta 2021. godine, održat će se 9. edicija Soft Skills Academy Sarajevo. Uz poštivanje svih epidemiološih mjera, lokacija održavanja je Hotel Holiday Sarajevo.  

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna, trodnevna radionica za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina za studente svih fakulteta u Sarajevu. Radionica za cilj ima podsticanje studenata na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Certificirani EESTEC treneri i trenerice održat će 6 treninga, a praksa je da barem jedan od njih bude na engleskom jeziku. Po završetku radionice, svi učesnici dobijaju certifikat i CV suplement koji mogu priložiti prilikom apliciranja za posao. Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a 40 ambicioznih koji se izdvoje sa svojom prijavom, sa naglaskom na motivacionom pismu, dobiti će priliku biti participant/kinja radionice!

Prijave su otvorene, a svoja motivaciona pisma možete pripremati do 7. marta i poslati putem naše web stranice www.softskillsacademy.ba

Želimo vam mnogo sreće!

Više informacija o projektu i novostima možete pronaći na zvaničnoj web stranici projekta, kao i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn.



Budi korak ispred i prijavi se za učešće!