Otvorene su prijave za Soft Skills Academy Sarajevo LITE!

Otvorene su prijave za Soft Skills Academy Sarajevo LITE!

Ako niste sigurni kako iskoristiti ovo ljeto kvalitetno, naučiti nešto novo i uz to se dobro zabaviti, imamo odličan prijedlog za vas! Soft Skills Academy Sarajevo LITE po prvi put ovog ljeta za vas je spremila odlična iznenađenja, treninge i neizostavno druženje. 



Ponosni smo što vam možemo predstaviti prvu ediciju Soft Skills Academy Sarajevo LITE, kao ljetnu verziju naše dobro poznate SSA Sarajevo. Soft Skills Academy Sarajevo LITE je besplatna dvodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. 



Treninge drže certificirani soft skills treneri. Po završetku radionice, svi učesnici dobijaju certifikat i CV suplement koji mogu priložiti prilikom apliciranja za posao. Neke od radionica koje su su održale tokom dosadašnjih edicija SSA Sarajevo su Presentation Skills, Leadership, Motivation, Stress Management, Time Management, Emotions Inside and Out, Team building, Habits, Emotional intelligence.

Ovim putem zvanično proglašavamo otvorene prijave i pozivamo vas da iskoristite ovu fantastičnu priliku da ovo ljeto budete korak ispred. Prijaviti se možete do 7. augusta 2020. godine putem web stranice projekta www.softskillsacademy.ba. Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a ukupno njih 30 koji se izdvoje sa svojom prijavom (motivacionim pismom), dobiti će priliku biti participant radionice!



Više informacija o samom projektu i novostima možete pronaći na zvaničnoj web stranici projekta, kao i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn.