Svečano otvorena radionica SSA ‘20!

Svečano otvorena radionica SSA ‘20!

Na svečanoj ceremoniji upriličenoj danas, u prostorijama tershouse, zvanično je otvorena Soft Skills Academy Sarajevo 2020, koja će trajati do 8. marta ove godine. Prisutnima su se obratile glavna organizatorica projekta Almedina Kerla i koordinatorica tima za odnose s javnošću Neira Novalić, koje su iskazale zadovoljstvo odzivom studenata na radionicu, kao i samim entuzijazmom koji je uočen kod aplikanata tokom evaluacija prijava. Nakon toga uručeni su pokloni dobrodošlice učesnicima kao mali znak pažnje od organizatora.



Dobra atmosfera i motivisanost studenata za rad i unapređenje kako ličnih tako i profesionalnih vještina za suočavanje sa poslovnim svijetom, su i ovaj put popraćene izvrsnim temama certificiranih EESTEC soft skills trenera. Ukupno njih 40, sa raznih fakulteta u Sarajevu, podijeljenih u dvije grupe, započeli su danas svoju priču na SSA!

Prvi korak ka timskom duhu i još većoj motivisanosti za rad je ostvaren kroz team building, a nakon toga održan je i prvi zvanični soft skills trening Prezentacijske vještine od strane Denisa Rudonje, jednog od alumni članova LC Sarajevo.






Kako se motivisati i ostati takav, učesnici će moći saznati kroz trening Motivation+ vođen od strane Semira Hadžimuratovića. Treninge na temu Navike, Time Life Management te Emocionalna inteligencija će održati treneri Edita Milišić iz Sarajeva, Andrijana Nedeljković iz Novog Sada i Elvis Skoždopolj iz Tuzle.

Budite korak ispred!