IMW: The inCRedible rajvoSa - LC Sarajevo

IMW: The inCRedible rajvoSa - LC Sarajevo

Svake godine EESTEC lokalni komiteti organizuju preko 50 događaja širom Evrope, koji na jednom mjestu okupljaju studente iz različitih zemalja, a koji zajedno učestvuju u različitim aktivnostima, što formalne tako i neformalne prirode. Jedan od popularnijih i zanimljivijih internacionalnih događaja je svakako internacionalni motivacioni vikend, koji obično traje tri dana i uključuje mnogo zabavnih aktivnosti u EESTEC spiritu. 

Stoga s ponosom vas obaviještavamo da naš lokalni komitet organizuje, pored operacionog događaja 2nd CRedit-a, još jedan internacionalni događaj u martu ove godine, i to IMW: The inCRedible rajvoSa!

Za razliku od 2nd CRedit-a, čiji je primarni fokus akademski dio i usavršavanje ličnih kvalifikacija u oblasti korporativnih odnosa i prikupljanja sredstava, cilj IMW-a je da na jednom mjestu okupi veliki broj EESTECera koji dolaze iz različitih dijelova Evrope sa jednim te istim ciljem: da se odlično provedu u Sarajevu!

Sarajevo je oduvijek bilo i ostalo jedna od najvećih turističkih atrakcija na Balkanu, zahvaljujući različitim kulturama kojima se ovdje može svjedočiti, te se zbog toga i opisuje kao grad gdje se isprepliću istok i zapad. Ovaj unikatan spoj se odražava kako kroz građevine i umjetnine, tako i kroz duh i gostoprimstvo samog stanovništva. Zato ne postoji bolje mjesto od Sarajeva za upoznati nove ljude i steći nova EESTEC prijateljstva, te se uz to počastiti ćevapima, burekom, baklavom, rahat lokumom i svim drugim veoma ukusnim bosansko-hercegovačkim specijalitetima!

A kako to možete ostvariti? Pa naravno, tako što ćete se prijaviti na IMW putem www.eestec.net, najkasnije do 18. februara tekuće godine. 

Last, but not least, s ponosom vam predstavljamo i podkoordinatoricu za Internacionalni Motivacioni Vikend, Amilu Čengić, koja će se zajedno sa ostatkom ekipe potruditi da vam 20., 21. i 22. mart budu najbolja tri dana u ovoj godini! Želimo joj puno sreće i uspjeha u organizaciji ovog IMW-a!