(Dugo)godišnje partnerstvo se nastavlja!

(Dugo)godišnje partnerstvo se nastavlja!

Kompanija Authority Partners naš je godišnji partner za 2017/18. godinu



EESTEC LC Sarajevo, kao studentsko udruženje, naporno radi na stvaranju novih prilika i jedinstvenih iskustava koji će budućim inženjerima elektrotehnike uljepšati studentske dane, ali im i pomoći da usavrše vlastite vještine te budu konkurentniji na tržištu rada nakon završetka studija.



U našim nastojanjima veliku podršku dobivamo od kompanija koje uspješno posluju u našoj zemlji, a posebna vrsta saradnje je i godišnje partnerstvo. Godišnji partner jeste kompanija koja je odlučila stati iza naših projekata i pružiti nam podršku na godišnjem nivou. 



Ponosni smo što možemo objaviti da je kompanija Authority Partners i ove godine naš godišnji partner!



Međusobna podrška i saradnja između EESTEC-a i ove kompanije traje već dugi niz godina i rezultirala je u velikom broju ostvarenih zajedničkih ciljeva. Od samog nastanka našeg lokalnog komiteta i prvog JobFAIR-a, pa sve do danas kada su Zlatni partner Sajma, Authority Partners je velika podrška većine projekata koje smo organizovali. 



Veoma smo zahvalni i ponosni jer su prepoznali potencijal našeg Udruženja i nadamo se još boljoj saradnji u narednom periodu.