Poziv za volontere pri timovima u EESTEC LC Sarajevo

Poziv za volontere pri timovima u EESTEC LC Sarajevo

Želiš li biti dio EESTEC LC Sarajevo? Interesuje te rad u različitim timovima i koje su prednosti istog, te želiš steći nove vještine? Ovo je prava prilika za tebe! Postani dio jedne lijepe priče i prijavi se.



Ukoliko ste zainteresirani za vannastavne aktivnosti koje pružaju usavršavanje na ličnom i profesionalnom nivou, bogat CV i dobar provod, vrijeme je da se priključite timovima Udruženja EESTEC LC Sarajevo. Ovom prilikom otvoren je poziv za volontere pri timovima koji djeluju u sklopu našeg Udruženja. Poziv je otvoren za sve studente, sa svih fakulteta u Sarajevu.

EESTEC LC Sarajevo se zalaže da kroz organizaciju velikog broja visokokvalitetnih projekata, omogući studentima da razvijaju svoje društvene i profesionalne sposobnosti, ali i da upoznaju studente i ugledne poslovne ljude iz svih dijelova Evrope. Iako smo volontersko udruženje, organizaciji svakog projekta pristupamo sa visokim stepenom profesionalnosti i koordinacije. Najveći projekti našeg Udruženja su JobFAIR i Soft Skills Academy Sarajevo, za koje ste kao student definitivno morali čuti.

Volontiranje u EESTEC LC Sarajevu je odlična prilika za širenje vidika i poznanstva kao i lično usavršavanje. U sklopu našeg Udruženja postoji više timova koji se bave raznim djelatnostima, te koji pružaju priliku za usvajanje mnogih znanja i vještina koje su itekako tražene na tržištu rada.

Ako se želite priključiti radu Udruženja možete se prijaviti da budete dio narednih timova:





  • Tim za informacione tehnologije (IT tim)




  • Tim za ljudske resurse i logistiku (HR tim)




  • Tim za odnose s javnošću (PR tim)




  • Dizajn tim 





Članovi timova će na sebe moći preuzeti zadatke u zavisnosti od svojih vještina i mogućnosti. Detaljnije o radu svakog tima možete pročitati na linku.

Za rad u timovima iskustvo nije obavezno, već je sama poenta sticanje iskustva i vještina koje će vas definitivno učiniti konkurentnijim na tržištu rada! Tokom narednog perioda, očekuju vas obuke, tako da vam je potrebna samo volja i želja za lično i profesionalno napredovanje. Vaš rad i trud u timovima tokom svakog projekta će biti prepoznat, te kao krunu dobijate CV suplement. U ovom suplementu će biti navedene sve stečene vještine i znanja koja ste stekli tokom vašeg angažmana unutar tima/ova.

Možete se prijaviti putem sljedeće forme. Rok za prijavu je 08.08.2021 u 23:59:59.

OČEKUJEMO VAŠU PRIJAVU!