Otvorene su prijave za zimsku ediciju Soft Skills Academy Sarajevo LITE!

Otvorene su prijave za zimsku ediciju Soft Skills Academy Sarajevo LITE!

Šta uraditi kada imate tremu od javnog nastupa ili kada vam strest ne dozvoljava da postignete željeni uspjeh? Da li ste ikada imali problema oko organizacije svog vremena? Koliko često pomislite da bi vam bez neke loše navike lakše bilo izvršavati svakodnevne obaveze?



Mi imamo rješenje! Nakon uspješno realizirane ljetne edicije, ovaj put vam s ponosom predstavljamo i zimsku ediciju Soft Skills Academy Sarajevo LITE, koja će se održati 19. i 20. decembra 2020. godine u online formatu

Soft Skills Academy Sarajevo LITE je dvodnevna zimska online edicija radionice za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina za studente svih fakulteta u Sarajevu. Radionica za cilj ima podsticanje studenata na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Broj treninga koji će biti održani je četiri, a praksa je da barem jedan od njih bude na engleskom jeziku. Po završetku radionice, svi učesnici dobijaju certifikat i CV suplement koji mogu priložiti prilikom apliciranja za posao. Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a 30 ambicioznih koji se izdvoje sa svojom prijavom, sa naglasom na motivacionom pismu, dobiti će priliku biti participant/kinja radionice!

Prijave su zvanično otvorene, te vas ohrabrujemo da se prijavite i iskoristite priliku za usavršavanje ličnih i profesionalnih vještina, ali i sticanje novih prijateljstava! Prijave su otvorene do 5. decembra 2020. godine putem naše web stranice www.softskillsacademy.ba/lite

Ukoliko i vi smatrate da su djela važnija od riječi, želite proširiti svoje vidike, unaprijediti svoje meke vještine ili naprosto steći nova prijateljstva, učešće u radionicama Soft Skills Academy Sarajevo LITE je pravo rješenje za vas!

Više informacija o projektu i novostima možete pronaći na zvaničnoj web stranici projekta, kao i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn.

Budi korak ispred i prijavi se za učešće!